Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Πούτιν: “Δώστε Μας Έναν Στρόβιλο, Θα Ανοίξουμε Τον Nord Stream 1 Αύριο. Δεν Μας Δίνουν Τίποτα. Λένε, Τον Χρησιμοποιούν Ως Όπλο” !!!

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μιλά στην ολομέλεια του 7ου Ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ στο Βλαδιβοστόκ - RIA Novosti, 1920, 09/07/2022

Πούτιν: Η Ρωσσία είναι έτοιμη να ξαναρχίσει το έργο του Nord Stream εάν της επιστραφεί ο στρόβιλος
Η Ρωσσία είναι έτοιμη να επαναλάβει τη λειτουργία του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1, εάν της επιστραφεί ο επισκευασμένος στρόβιλος, δήλωσε ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ (EEF), σύμφωνα με το radiosputnik-ria-ru
.
Δώστε μας έναν στρόβιλο, θα ανοίξουμε τον Nord Stream 1 αύριο. Δεν μας δίνουν τίποτα. Λένε, τον χρησιμοποιούν ως όπλο. αδιέξοδο“, ανέφερε ο Πούτιν, σύμφωνα με το RIA Novosti .
.
Ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε νωρίτερα ότι η επανέναρξη των εργασιών του Nord Stream και η υλοποίηση των εργασιών επισκευής εμποδίζονται από κυρώσεις.
.
Το WEF πραγματοποιείται στις 5-8 Σεπτεμβρίου στην πανεπιστημιούπολη του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου Άπω Ανατολής στο νησί Russky στο Βλαδιβοστόκ.
Νωρίτερα, το ραδιόφωνο Sputnik ανέφερε πώς ο Πούτιν σχολίασε την ιδέα της Δύσης να επιβάλει ανώτατο όριο τιμής στο ρωσικό φυσικό αέριο.

ΠΗΓΗ: https://alfeiospotamos.gr/2022/09/08/

---

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ

 

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ

  

ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

---

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Τηλ: 6944160908


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate