Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Τούρκε Γαϊδούρι Ερντογάν Έπιασες Στο Στόμα Σου Την Τριπολιτσά !!! Ο Κολοκοτρώνης Σου Στέλνει Χαιρετίσματα Κι Ο Στρατηγός Καραϊσκάκης Σου Απαντά !!!

https://twitter.com/RTErdogan/status/1573270625468268545

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ωρέ μογγολογάιδουρο (τούρκ = γάιδαρος) σκατότουρκε που πιάνεις και γράφεις !!! Ωρέ χαζάρε οι δικοί σου πρόγονοι μπήκαν στην Ελλάδα και σφάζανε, ρημάζανε, ξεπουντουλώνανε, κρεμάγανε, καίγανε, λήστευαν, παιδομάζευαν, επί 400 χρόνια ωρέ σφαγέα σκατότουρκε !!! Πονάς !!!

“Εν ενί λόγω απεφασίσαμεν, ή να ελευθερωθώμεν, ή να αποθάνωμεν… Να αναστήσωμεν το τεταλαιπωρημένον Ελληνικόν γένος μας…” 23-3-1821 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και 3-4-1821 Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Σου στέλνει χαιρετίσματα ο στρατηλάτης Κολοκοτρώνης , να πεις του Δράμαλη να σου διηγηθεί τι έπαθε στα Δερβενάκια !!! Σου στέλνουν χαιρετίσματα οι Έλληνες που ξεπάστρεψαν τους τουρκαλβανούς σου και σας εξαφάνισαν από προσώπου της Δυτικής Πελοποννήσου , με την πρώτη και καθοριστική ΝΙΚΗ , στη ΜΑΧΗ ΠΟΥΣΙ 13/6/1821. ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ!

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: “Έλα σκατότουρκε.. έλα Εβραίε απεσταλμένε από τους γύφτους…” 



Τι συνιστά για τους Έλληνες ο μύθος του “λυτρωτικού” Ναυαρίνου; να καταστήσει τους Έλληνες ένα “ξεπεσμένο, άψυχο έθνος”, συνεπώς, “κατά το δυνατόν ακίνδυνο”. Ποιος είναι ο αποτρεπτικός στόχος του μύθου; Να αποβάλουν δια παντός οι Έλληνες το μήνυμα της Επανάστασης μέσω του Κολοκοτρώνη “ό,τι κάμωμε θα το κάμωμε μοναχοί μας και δεν έχομε ελπίδα από τους ξένους”

ΔΙΚΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΠΛΑΠΟΥΤΑ. Η περιβόητη δίκη του 1833, που έγινε στο Ναύπλιο, συγκλόνισε το έθνος, επειδή οι πάντες γνώριζαν ότι οι δύο ήρωες ήταν απολύτως αθώοι. Οι Βαυαροί διατάζουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης να επέμβει, κι αυτός απαγγέλλει κατηγορία εναντίον τους… ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ: Βουίζουν τώρα τ’ αυτιά μου, που ο Μάσσονας, καινούργιος αφέντης στον τόπο, τολμάει να με καλεί προδότη.

Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ “ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΥ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΠΗΓΗ: https://alfeiospotamos.gr/2022/09/23/

---

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ

 

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ

  

ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

---

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Τηλ: 6944160908


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

Translate